HOME CONTACT
Romana English
COMPANIA
PRODUSE
SERVICII
CONTACT


Compania

Tronn Software este un important producator de software destinat gestionarii si managementului activitatilor de distributie si vanzare cu amanuntul (retail) precum si a dealerilor si importatorilor auto.

Produsele furnizate de Tronn Software sunt:

 • Pentru dealerii si importatorii auto:
  • Nexus - sistem de gestiune si management;
  • ExDeCo - (Extranet Dealer Communication) aplicatie Web de comunicare intre importator si dealeri.
  • DICOS - (Dealer-Importer Communication System) interfata intre aplicatiile NEXUS ale importatorului si dealerilor.
 • Pentru activitatile de distributie si vanzare cu amanuntul(retail):
  • Nexus Retail - sistem de gestiune si management al activitatilor de vanzare en-gross si cu amanuntul;
  • ExDeCo Retail - (Extranet Dealer Communication) aplicatie Web de comunicare intre importator/distribuitori/magazine.
  • DICOS Retail - (Dealer-Importer Communication System) interfata intre aplicatiile NEXUS ale importatorului/distribuitorilor/retailelor.
  • Web Retail - un sistem integrat care permite circulatia datelor intre un website si aplicatia Nexus Retail.

Istoric

Tronn Software SRL s-a infiintat in 1994, iar in 1995 a obtinut primul statut MCSP (Microsoft Certified Solution Provider) acordat in Romania. In primii ani de activitate, Tronn a dezvoltat aplicatii software pentru firme din Romania, Franta, Grecia si Statele Unite. Printre clienti putem mentiona: Porsche (Austria, Slovenia, Romania), Arthur Andersen (Franta), MediaMetrie (Franta), Unilever, Upetrom (Romania), Ford Motors (SUA).

Incepand din 1998, Tronn Software si-a redefinit obiectul de activitate, prin stabilirea ca obiectiv principal dezvoltarea de software de gestiune, strict destinat industriei distribuitoare de autovehicule. Aplicatiile Tronn au fost achizitionate de un numar semnificativ de firme din Romania. Printre clientii nostri enumeram: Citroen Romania (Citroen), Subaru Motors Trading (Subaru), BDT Cars (Mazda), EuroInterTrade (Volvo), ATS (Citroen), EVW Holding (DAF), Perugia Auto (Fiat), Kia Motors (KIA).

Din anul 2008, bazandu-se pe experienta acumulata, compania a dezvoltat o aplicatie specializata pentru activitatea de distributie si vanzare cu amanuntul. Un client care foloseste cu succes aplicatia noastra este Kitchen Shop (cu o activitate complexa ce include distributie, vanzari prin magazinele proprii si on-line).

Incepand cu anul 2010 aplicatia Nexus este integrata cu aplicatia Audatex.

Experienta

Tronn Software are o experienta de peste 12 ani in implementarea de solutii destinate dealerilor auto si aproape 2 ani in ceea ce priveste firmele de retail. Abordarea profesionista a tuturor problemelor specifice activitatii acestor industrii a facut ca solutiile Tronn sa raspunda tuturor solicitarilor si exigentelor clientilor.

Tronn Software abordeaza fiecare proiect printr-o colaborare stransa cu clientii sai, gasind astfel cea mai buna solutie pentru a satisface cerintele acestora. Produsele livrate de Tronn cuprind recomandari de marketing si management in concordanta directa cu necesitatile si obiectivele urmarite de clienti.

Tronn Software este partener Microsoft avand statutul de ISV (Independent Software Vendor). Acest statut certifica faptul ca aplicatiile Tronn sunt testate si certificate de Microsoft.

Aplicatiile dezvoltate de Tronn se bucura de un real succes in randul companiilor din Romania.

KitchenShop - pasiune pentru gatit

KitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru ca a fost creat din pasiunea noastra pentru viata si pentru gatit si vrem sa vina in intampinarea tuturor celor care, ca si noi, impartasesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vietii!

Audatex - denumirea internationala a expertizei in date auto.

Audatex furnizeaza pentru sectorul asiguratorilor si reparatorilor auto servicii care permit solutionarea eficienta a daunelor. La prelucrarea solicitarilor de dauna suntem renumiti pentru competenta, corectitudinea si impartialitatea noastra in raport cu toate partile implicate - proprietar, societati de asigurari si unitati reparatoare. Calculatiile Audatex cu privire la costurile de reparatii stau la baza a peste 11 milioane de evaluari, efectuate anual in intreaga lume.

EurotaxGlass's - Automotive Business Intelligence

Compania EurotaxGlass's International este liderul european in furnizarea de informatii, solutii si servicii de consultanta de tip "Business Inteligence" pentru domeniul auto. Produsele si serviciile oferite clientilor nostri acopera intregul ciclu de viata al vehiculelor de la productie la vanzarea vehiculelor noi sau rulate si la reparatii si intretinere. Datele noastre sunt astfel structurate pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri din domeniul auto, al asigurarilor si al companiilor de leasing si finantare.COPYRIGHT 2021 Tronn Software (ultima actualizare: 21/5/2010)