HOME CONTACT
Romana English
COMPANIA
PRODUSE
Nexus
Catalog
PreVanzari
Vanzari
Incasari & Plati
Transport
Piese
Service
Contabilitate
Facturi Diverse
Mijloace Fixe
Salarii
Leasing
Bugete
ExDeCo
DICOS
Nexus retail
ExDeCo Retail
DICOS Retail
Web Retail
SERVICII
CONTACT


Modul Leasing

Modulul Leasing ofera suport pentru desfasurarea activitatii din departamentul de leasing al unui dealer auto din punct de vedere operational si financiar. Permite managementul contractelor, evidenta activitatii periodice de facturare si incasare, monitorizarea respectarii termenelor contractuale si facturarea penalizarilor precum si legatura cu modulul de Vinzari pentru definirea detaliilor structurale ale masinilor care fac obiectul contractelor de leasing.

Functiile produsului

 • Configurarea modulului - include posibilitatea definirii si modificarii tuturor parametrilor care intervin intr-un contract de leasing (perioade finantare, nr. de plati anuale, avansuri, comisioane administrare, dobanzi, coeficienti de risc financiar, asigurare, etc.)
 • Creaza oferte de leasing si imprima planul de esantionare a ratelor.
 • Creaza contractul de leasing (preluand datele de la o comanda din modulul de Vanzari, in cazul in care exista aceasta integrare) si il imprima cu ajutorul unui document Word ce se completeaza automat pornind de la un template modificabil de catre utilizator.
 • Facturarea contractelor de leasing in mod automat sau manual.
 • Posibilitatea includerii penalizarilor in facurile generate automat.
 • Introducerea de incasari pentru facturile generate din modulul de leasing.
 • Posibilitatea generarii automate a unui mijloc fix in modulul de mijloace fixe pornind de la un contract de leasing.

Rapoarte

 • Masini finantate - prezinta toate masinile finantate intr-un raport avand urmatoarele capete de tabel : tip masina, capacitate cil., pret net, pret cip, val. Contract, durata contract, tip utilizator.
 • Registru informatic - ca si raportul de mai sus prezinta masinile finantate, dar intr-un raport mult mai detaliat.
 • Raport Incasari - Prezinta toate contractele care au avut efectuate plati intr-un interval de timp ales. Capetele de tabel sunt urmatoarele : nr. contract, nr. rata, val. Factura, data plata, nr. plata, val. plata si restul de plata.
 • Raport scadente - Prezinta toate contractele care trebuie facturate intr-o anumita perioada aleasa de utilizator. Raportul contine urmatoarele capete de tabel : nr. contract, nume utilizator, adresa, nr. tel, nr. si val. ratei, TVA de platit, data scadenta si daca a fost sau nu emisa factura.
 • Raport intirzieri la plata - Prezinta clientii care nu si-au achitat ratele la timp. Pastreaza si un istoric al intirzierilor la plata, pe fiecare client in parte.

Interactiuni

Modulul de leasing poate functiona si stand-alone (caz in care pierde legatura cu modulul Vinzari). Oricum, acest lucru nu este recomandat, deoarece, pentru a putea fi utilizat la intreaga lui capacitate este indicat sa fie instalate si modulele de Mijloace Fixe, Vanzari si Contabilitate cu care acesta interactioneaza usurand munca utilizatorilor.

sus

Click pentru marire. Click pentru marire. Click pentru marire.

COPYRIGHT 2021 Tronn Software